Конкурс на CHEVROLET - НАГРАЖДАВАНЕ

36 студенти от специалност „РЕКЛАМЕН  ДИЗАЙН” на НХА взеха активно участие в конкурса Young Creative CHEVROLET 2011 (www.youngcreativechevrolet.eu)

Бяха реализирани 32 проекта свързани с темата на конкурса. 100 годишнината на марката и посветения на този юбилей нов модел на производителя Шевролет “ВОЛТ” - революционeн електроавтомобил с удължен пробег, бяха основния  акцент в заданието на организаторите. Представителите на марката в България Дженеръс Ауто останаха изключително доволни от окончателните резултати. Журито определило лауреатите включваше представители на организаторите, професионалисти от рекламни агенции и медии, както и преподаватели от специалността - домакин.

На 14 юни 2011 от 15:00ч., на специално организирана церемония на щанда на ШЕВРОЛЕТ - Generous Auto Ltd. в рамките на  провеждащия се в Интер Експо Център „ Авто Салон– София” , официално ще бъдат обявени и наградени  авторите на проектите класирани на първите три  места.  Победителят от националния кръг на състезанието ще представлява България на международния финал в Париж през следващия септември, където ще има шанс да спечели ГОЛЯМАТА НАГРАДА на конкурса.